Okus
Ta aromatizirana mešanica navdušuje s klasičnim okusom lešnika, ki ga dopolnjujejo nota praline, biskvita in žitaric.
Kot cappuccino ta aromatizirana kava dobi kremasto aromo hkrati pa še vedno kaže svojo klasično lešnikovo noto v kombinaciji s piškoti, pralineji in oreščki.
Najboljše postreženo kot
Lungo 110 ml
Barista Creations
Te kave, ki jih navdihujeta ustvarjalnost in strokovnost najboljših baristov na svetu, so oblikovane tako, da vam olajšajo ustvarjanje in preizkušanje najrazličnejših receptov doma.
Barista Creations
Nocciola
Nocciola
Barista Creations Flavoured Nocciola priča o tem, kaj vse je mogoče, ko spretne roke ustvarijo kavo in priljubljene znane okuse v eni skodelici. Bogat okus po praženih lešnikih nikoli ne preglasi vseh arom kave, temveč vam prideta nasproti v nepozabnem duetu. Poleg kolumbijske arabike so v mešanici tudi brazilska zrna burbonke, ki dajejo sladkost, zaradi katere je lešnik bogat in kompleksen. Kava je gladka in svilnata - naši mojstri mešanja in praženja si ne bi mogli zamisliti boljšega dopolnila sugestivnemu okusu lešnika.
POREKLO
Barista Creations Flavoured Nocciola jo zagotavlja. Bogat okus po praženih lešnikih se preliva skozi gladko mešanico latinskoameriške Arabike. Skozi sladno žitni značaj kave prihaja ta karameliziran orešček - vaš znak, da upočasnite in uživajte v trenutku pitja kave. Raztegnite trenutek - naredite kapučino. To je mlečni užitek z okusom lešnika, ki dobi slasten pralinejski značaj, ob katerem se lahko zadržite.
PRAŽENJE
Brazilska kava je rahlo pražena, da ostane gladka in ohrani vse svoje sladne žitne note medtem, ko je večina kolumbijskih kavnih zrn kratko pražena, da se sprostijo vse njihove finejše arome. Drobno mletje tej harmonični kavi doda intenzivnost.
Vse naše kapsule Vertuo in Original so zdaj narejene iz vsaj 80 % recikliranega aluminija.
Aluminij je najboljši material za zaščito svežine in arome vaše kave.
Kapsule Nespresso je mogoče reciklirati in jih resnično reciklirati skozi naš program recikliranja.
Reciklirane Nespresso kapsule na novo zaživijo v obliki novih produktov ali komposta.