Lime & Basil CrÈme brÛlÉe espresso Macchiato 

 Sestavine:

  • Infiniment Espresso​ 1 
    Mleko 30 ml
    Rjavi sladkor 3 gr
    Limetina lupina 2
    Sveža bazilika 1

Let's make it:

  • V penilec mleka Aeroccino vlijemo 100 ml mleka.
  • Zaprite pokrov in pripravite mleko za kapučino.​​
  • Pripravite Infiniment Espresso kot Espresso (40 ml) v skodelici View espresso.​
  • ​Kavi z nekovinsko žlico dodajte malo tople mlečne pene.
  • Čezenj potresemo 3 grame rjavega sladkorja in karameliziramo z gorilnikom za "façon crème brûlée".
  • Čez peno naribajte svežo limetino lupino in okrasite s sesekljanimi lističi bazilike.​

​​​​Uživajte!

Nasvet Pierra Herméja:
Če nimate bazilike, lahko uporabite tudi sveže liste mete.