Lime & Basil CrÈme brÛlÉe espresso Macchiato
Sestavine:
- Infiniment Espresso 1
Mleko 30 ml
Rjavi sladkor 3 gr
Limetina lupina 2
Sveža bazilika 1
Let's make it:
- V penilec mleka Aeroccino vlijemo 100 ml mleka.
- Zaprite pokrov in pripravite mleko za kapučino.
- Pripravite Infiniment Espresso kot Espresso (40 ml) v skodelici View espresso.
- Kavi z nekovinsko žlico dodajte malo tople mlečne pene.
- Čezenj potresemo 3 grame rjavega sladkorja in karameliziramo z gorilnikom za "façon crème brûlée".
- Čez peno naribajte svežo limetino lupino in okrasite s sesekljanimi lističi bazilike.
Uživajte!
Nasvet Pierra Herméja:
Če nimate bazilike, lahko uporabite tudi sveže liste mete.