Pine Nuts Honey Latte

 Potrebne sestavine:

  • 80ml BC Bianco Doppio for milk
  • 360ml mleka z 1.5% mm
  • 20g medu 
  • 5g pinjol

 

 Potrebni Pripomočki

  • Vertuo Alto Mug šolja
  • Nespresso Aeroccino penilec mleka

Kako pripraviti:

  • Hladno mleko nalijte neposredno v aparat Nespresso Aeroccino (do najvišje stopnje). Zaprite pokrov, pritisnite gumb in za segrevanje mleka.
  • V skodelico Nespresso Alto Mug dodajte med kot osnovo in prelijte s segretim mlekom.
  • V aparat Nespresso Aeroccino dodajte hladnega mleka (na najnižjo stopnjo). Zaprite pokrov, pritisnite gumb da ustvarite mlečno peno.
  • Pripravite BC Bianco Doppio (80 ml) neposredno v Nespresso Alto Mug.
  • Po vrhu okrasite s svežimi pinjolami in medom.